Новини от Елена

Новогоди�?ният късмет споходи еленчанин със 100 евро

Студът в новогоди�?ната нощ не упла�?и стотици еленчани и многото гости на града, които в първия час на новата година излязоха навън да се поздравят и повеселят.
Под мотото на кметската покана „Заедно в първите часове на Новата 2011 година” премина веселието на централния площад на Елена. Тук първото поздравление към своите съграждани за тази година отправи кметът Са�?о Топалов. Той пожела 2011-а да е по-добра и спокойна и с повече късмет за всички.
Още в първия час на новата година той споходи Тефик Юсуфов, който изтегли традиционната награда на градоначалника – 100 евро. Младежът работи във фирма „Титан”, която се грижи за чистотата на града. Във всяко парче от празничните погачи, изпечени от местни майстори специално за новогоди�?ната нощ, има�?е много пожелания.
Еленчани не помнят по-красиво небе над града, осветено от пищна заря. Когато последните искри на празничните илюминации угаснаха, над множеството прозвуча разтърсващото „На многая лета!”. Веселбата на площада продължи още дълго с народни хора и музика.

Мария Симеонова

�?зточник вестник Борба

1 коментар »

  1. Lubo написа:,

    04.01.2011 at 10:50

    Все едно, че слу�?ам кинопрегледа отпреди 25 години.

RSS за коментарите

Публикувайте коментар.