Новини от Елена

Полицаите извър�?иха проверки в 7 общини

Специализирани полицейски операции са били проведени в края на миналата седмица на територията на районните управления в общините В. Търново, Павликени, П. Тръмбе�?, Стражица, Г. Оряховица, Свищов и Елена. Акциите са имали за цел привеждане в известност на лица от криминалния контингент, проверки за разпространение на наркотични вещества, акцизни стоки и др. Те са извър�?ени по разпореждане на директора на Областната дирекция на МВР – В. Търново, комисар Живко Коцев.
На територията на В. Търново, Г. Оряховица, Свищов и Полски Тръмбе�? нару�?ения не са констатирани.
В Павликени са проверени общо 62 лица, от тях 12 от криминалния контингент. Също и две сборища и 14 обекта за акцизни стоки. В тях са открити общо 6 кутии цигари, без бандерол и 18 л алкохол. Образувани са две преписки.
На територията на РУП – Стражица са били проверени  25 лица, от които 14 от криминалния контингент. Проверени са осем обекта за акцизни стоки, в които са открити 13 кутии с цигари, без бандерол. В Елена са били проверени общо 31 лица, от тях трима от криминалния контингент. Проверени са и 7 сборища и 22 обекта за акцизни стоки. Открити са 13 кутии с цигари, без бандерол.

�?зточник Янтра Днес

RSS за коментарите

Публикувайте коментар.