Новини от Елена » Мариян Димитров-Марчо снима два филма на яз. „Йовковци”

Мариян Димитров-Марчо снима два филма на яз. „Йовковци”

Няколко дни след откриването на новия риболовен сезон започва заснемането на два специализирани филма при яз. „Йовковци”, съобщи спортният риболовец от клуб „Корморани” Мариян Димитров-Марчо.
Първият е посветен на спининг риболова, а другият е за мирните риби в зоната, където предстои да се проведе вторият кръг от републиканското състезание на 3 юли. Целта е цялата аудитория състезатели от България да се запознаят с особеностите на яз. „Йовковци” и рибата в него.
Специализираните рибарски филми на Марчо са много харесвани и се снимат с помощта на „Булсатком”. Последният му филм е от миналата седмица и разказва за корекциите на реките в региона. Преди това пък бе�?е поредицата за частните водоеми във Великотърновския край. Зад гърба си Марчо има още куп продукции, посветени на риболова и снимани в различни краища на света.
Риболовецът ще е в движение по време на откриването, защото е съдържател на рибарски магазини и знае, че в последния момент винаги на някого ще му потрябва да си купи и още нещо. Неделята се надява да посвети на яз. „Йовковци”, защото е по-близо. Казва, че който разчита на сигурно, ще отиде на язовир.

�?зточник вестник Борба

RSS за коментарите

Публикувайте коментар.