Новини от Елена » Три първи места за жокеите на “Калоян-92” в Константин

Три първи места за жокеите на “Калоян-92” в Константин

Три първи, три втори и две трети места е активът на жокеите на клуба по конен спорт “Калоян-92” от петия квалификационен турнир за класиране на Държавното първенство по прескачане на препятствия. 75 коня застанаха на старт в надпреварата, провела се през уикенда върху отлично подготвен пясъчен плац в еленското село Константин. При децата, които трябва�?е да преодоляват препятствия с височина 110/115 см, Емил Красимиров от “Калоян- 92” е първи със Самурай и втори с Мима.
В клас “N” с височина на препятствията 80/90 см съотборникът му Даниел Атмаджов се класира на второ място с Казанова. Красимир Димитров с Флай е пети, а Антон Георгиев с Дерщайн – седми. При юно�?ите до 18 години Даниел Атмаджов победи със Самурай, оставяйки на втора и трета позиция друг представител на конната база в Арбанаси Александър Красимиров с Агон и Сан Диего. В състезанието с пет и �?естгоди�?ни коне жокеят Георги Стоянов от клуб “Св. св. Константин и Елена” е втори, а Мирослав �?лиев от “Калоян- 92” с Абдулар – трети от 30 участници. �?лиев участва и с Ниагар и Камикадзе, с които се нареди съответно на седмо и четиринадесето място. В клас “L” Мирослав �?лиев се реван�?ира и с Контеса грабна победата в конкуренцията на 11 жокея.
При аматьорите в група млади коне – 4 години Мария Пенчева от “Св. св. Константин и Елена” с Енора е първа, Райна Стоилова с Дебу Де Луп зае трето място, като само 5 секунди я разделиха от среброто.

�?зточник Янтра Днес

RSS за коментарите

Публикувайте коментар.