Новини от Елена » Весели празници от община Елена!

Весели празници от община Елена!

Уважаеми съграждани,

По традиция, изпращайки старата година, се обръщаме назад и правим своята равносметка – какво сме успяли да постигнем, кое е останало несвършено, какви преживявания и емоции сме имали.
Мога да кажа, че 2013-та беше за всички нас поредната нелека година, изпълнена с много трудности и усилия, но не бива да подминаваме и успехите. Спечелихме и подписахме договори за изпълнение на редица проекти, изпълнението на някои от които започна, а на останалите предстои. Годината беше богата на събития, за града ни се говореше най-вече с добро.
Благодаря на общинските съветници и служители, на хората от бизнеса и самодейците, на партньорите, с които работихме, на всички вас, уважаеми съграждани – млади и стари, които с ума, ръцете и делата си изграждахте по-доброто бъдеще на нашата община!
В навечерието на Рождество Христово и Нова година се обръщам към вас с най-сърдечни пожелания за много здраве, успехи и благоденствие. Нека 2014-та е богата на нови идеи, градивни начинания, да носи удовлетвореност и много топлина.
Посрещането на всяка следваща година е време за ново начало, повод за нови желания и мечти. Затова ви пожелавам от сърце – Новата година да ви донесе всички онези хубави неща, което старите не са успели; нека сложи начало на един по-красив, по-спокоен и одухотворен живот, изпълнен с много усмивки и любов. Нека за всеки от нас 2014-та да бъде годината на сбъднатите мечти!
ВЕСЕЛА И ЩАСТЛИВА НОВА ГОДИНА!

RSS за коментарите

Публикувайте коментар.