Новини от Елена » Дилян Млъзев и Валентин Гуцов ще управляват Елена

Дилян Млъзев и Валентин Гуцов ще управляват Елена

Вчера новоизбраните общински съветници на Елена, кметовете на Константин, Майско и Беброво и кметът на общината инж. Дилян Млъзев положиха тържествена клетва. Официалната церемония по поемането на управлението на балканската община през следващия мандат се проведе в пленарната зала на Общината в присъствието на много граждани, а също и на областния управител доц. Пенчо Пенчев и на депутата от ГЕРБ Христо Христов.
Председателят на О�?К Богдана Пеева връчи удостоверенията на новите управници на общината, които, преди да подпи�?ат клетвените листове, се врекоха да работят за нейното благо и просперитет.
Традиционен елемент от сдаването на властта в Елена е предаването на почетния знак на града от стария на новия кмет. Са�?о Топалов пожела всичко казано за промяната в името на по-доброто на еленчани да се случи и връчи огърлицата на Дилян Млъзев. Той благодари на всички, които му дадоха кураж да се кандидатира отново и му гласуваха доверие в изборния ден. До днес с партийните страсти и с политиканството, каза още г-н Млъзев, ще правим политика за по-доброто бъдеще на на�?ия град, като утвърждаваме постигнатото и надграждаме с нови идеи и резултати.
Първата тържествена сесия на новия Общински съвет ръководи най-възрастният общински съветник – Стефка Костадинова. В местния парламент ГЕРБ спечели 9 мандата срещу 8 на БСП. Най-младият общински съветник – Мартин Трухчев, е само на 21 години.
За председател на Общинския съвет бяха направени две предложения – за досега�?ния Симеон Кънчев и за Валентин Гуцов от ГЕРБ. С 11 гласа бе�?е даден вот на доверие на председателя на местната структура на ГЕРБ, който поема управлението на съвета през следващия мандат. Валентин Гуцов още в първите години на промяната се захваща с частен бизнес, който развива успе�?но и днес.

Новият кмет на Елена инж. Дилян Млъзев прие почетния знак на града от досега�?ния градоначалник Са�?о Топалов.

Мария Симеонова
�?зточник вестник Борба

1 коментар »

  1. Deutschmann написа:,

    09.11.2011 at 13:44

    Минaлият кмет видимо се е оял и оп..л през двата му мандата !

RSS за коментарите

Публикувайте коментар.