Новини от Елена » Масови проверки на хора, коли и заведения

Масови проверки на хора, коли и заведения

Множество специализирани полицейски операции са провели в четири общини от региона служителите на реда в петък, събота и неделя.
В Свищов полицаите са проверили 13 лица от криминалния контингент, 8 обекта, пет питейни заведения и една компютърна зала. Констатирани са били четири нару�?ения. Установено е едно малолетно лице, намиращо се в заведение след 22 часа. Проверени са били и 12 автомобила. Съставен е един фи�? по Закона за движение по пътищата и два акта по Закона за българските лични документи. Проверени са още три паркинга и гаража, две автокъщи, �?ест сборища на криминално проявени лица и четири училища.
На територията на полицейското управление във В. Търново са проверени 7 лица, представляващи интерес за полицията, и един обект. Констатирани са четири нару�?ения и са съставени четири акта по Закона за българските лични документи. В Елена са били проверени 6 криминално проявени лица и 15 обекта. Констатирани са �?ест нару�?ения. Проверени са 10 автомобила и са съставени пет акта по Закона за движение по пътищата. Полицаите от Павликени са проверили 21 лица, три от които са с криминални регистрации. При проверка  в заведение са иззети 48 бутилки алкохол със стар бандерол. Съставен е един акт по Закона за българските лични документи.
Акциите са били извър�?ени по линия на предотвратяване, пресичане и разкриване на престъпления, установяване и задържане на извър�?ители на противоправни деяния.

�?зточник Янтра Днес

RSS за коментарите

Публикувайте коментар.