Новини от Елена

21-годи?ен еленчанин спечели скутер от томболата на мотокроса

Успе?но приключиха в следобедните часове състезанията и за останалите класове от втория кръг на Републиканския ?ампионат по мотокрос, който се проведе в неделя на мотиполигона край Елена.
В клас МХ65 победител е Валентин Матеев от СМК „Троян мотор спорт”. След него са Хакан Халми от МСК Севлиево и Христос Сулиос от „Монтана мотор спорт”. ? на това състезание Майкъл ?ванов не изневери на традицията да побеждава и застана на най-високото място на почетната стълбичка в клас МХ85, състезавайки се за СМК „Троян мотор спорт”. След победителя на второ и трето място са съотборникът му Цонко Пеев и Валентин Роглев от СМК „Мото?миц рейсинг”.
В клас МХ1 първи е Николай Йовчев от МСК „Ринг” Айтос, втори – Добромир Добрев от „Моторейсинг” Симитли, а трети – Петър Пенев от МСК „Ридо” Самоков. Победител в клас МХ2 е Николай Колев от „Моторейсинг” Варна. Янко Тачев, състезател на МСК „Ридо” Самоков, е втори, а Тодор Тотев от „Литекс Ловеч моторспорт” остана трети.
В томболата за наградата на общината, организирана с входните билети, участваха около 1200 зрители. Жребий определи победителя – 21-годи?ния еленчанин Стоян Тевекелев. Председателят на еленския мотоклуб Даниел Савов тържествено му връчи ключа на чисто нов скутер.

Мария Симеонова

?зточник вестник Борба

RSS за коментарите

Публикувайте коментар.