Новини от Елена » Трима ориентировачи от региона с победи за купа “Великден”

Трима ориентировачи от региона с победи за купа “Великден”

Еленчанката Наталия Димитрова и великотърновката Мартина Джулиева спечелиха първите места в своите възрастови групи на Национална купа „Великден”. Състезанието по ориентиране се проведе в околностите на Търговище и събра над 330 представители на различни клубове.
След като победи на средна дистанция при жени елит-21, Наталия Димитрова повтори упражнението и на дълга и стана комплексна носителка на трофея. Трета в крайното подреждане е Стефания Димитрова от „Браун Тим” /В. Търново/. Мартина Джулиева от „Трапезица-54” фини�?ира втора на дълга дистанция при 16-годи�?ните девойки, но първото място с отлично време на средна й гарантира върха на почетната стълбичка в общото подреждане. Четвърта остана Антония Тодорова от „Браун Тим”. Много силно на дълга дистанция бяга Николай Димитров. Президентът на “Браун Тим” бе над всички и се подреди втори в крайното класиране. Шести е съотборникът му Андрей Абаджиев.
Първенец при ветераните на 35 години стана Цветан Тодоров от “Браун Тим”. След второто място на средна дистанция той вдигна оборотите на дълга и стана третият ориентировач от региона с трофея. С бронз при мъже-40 се окичи Младен Джулиев от “Трапезица-54”. Медал от същия метал взеха Петя Димитрова жени-40, �?ва Агова жени-18 и Калина Георгиева при 11-годи�?ните от “Браун Тим”.

�?зточник вестник Борба

RSS за коментарите

Публикувайте коментар.