Новини от Елена » Община Елена има нов заместник-кмет

Община Елена има нов заместник-кмет

От днес община Елена има нов заместник-кмет – Йордан Димитров, когото вчера в началото на работния ден кметът инж. Дилян Млъзев представи пред общинската администрация. Също вчера г-н Димитров сдаде поста като началник на пощата в Елена. Той е 44-годи�?ен, завър�?ил е Стопанската академия в Свищов със специалност „Счетоводство и контрол”.
Новият заместник-кмет натрупа опит през изтеклия мандат като общински съветник от квотата на ГЕРБ. В настоящия местен парламент той освобождава място на следващия в листата – д-р Стела Горбанова, която също бе�?е общински съветник през 2007-2011 г. Г-н Димитров сподели, че е приел поканата на кмета за негов заместник без колебание, за да му помага и да го подкрепя в общинските дела.
На срещата с общинарите г-н Млъзев съобщи още, че до Нова година няма да има структурни промени в администрацията, която ще продължи да работи в същия състав, и подчерта, че предизборните слухове и приказки за масови уволнения не се оправдават. Ще бъдат освободени обаче повечето от хората на пенсионна възраст, за да влязат на техните места млади хора. Съобразно бюджета за следващата година ще бъде разработена по-ефективно действаща структура, която да отговаря на все по-големите изисквания за резултатна работа на администрацията. За длъжността секретар на общината, която е свободна повече от две години, ще има конкурс. Обмисля се вариант информационният център за обслужване на гражданите да работи без прекъсване с удължено работно време.

Мария Симеонова

�?зточник вестник Борба

RSS за коментарите

Публикувайте коментар.