Новини от Елена » Дилян Млъзев от ГЕРБ ще управлява община Елена

Дилян Млъзев от ГЕРБ ще управлява община Елена

Дилян Млъзев от ГЕРБ е новият кмет на Община Елена. Той спечели изборите с гласовете на 2 895 жители на Общината или 52,08%.

На второ място остана досега�?ният градоначалник Са�?о Топалов с 2 664 гласа или 47,92%. �?збирателната активност за кмет в балканската община е 62,71 %. Действителните гласове са 5 559 от общо имащи право на глас 8 864 избиратели.

Лек превес в Община Елена има кандидатпрезидентката двойка на БСП Калфин – Данаилов, спечелили 50,16%. За тях са гласували 2 768 ду�?и. Вотът си кандидатите на ГЕРБ Росен Плевнелиев – Маргарита Попова са дали 2 750 ду�?и или 49,84 %. Действителните бюлетини за президентските избори са 5 518 от общо имащи право на глас 8 953 ду�?и. �?збирателната активност е 61,63 %.

В две населени места на Община Елена се проведоха балотажи. В село Константин изборите спечели независимият кандидат Стоян Комитов, за когото са гласували 322 ду�?и или 53,94%. Втори остана кандидатът на „Синята коалиция" Фейзула Мехмедов с 275 гласа или 46,06%.

Кмет на село Майско ще бъде Зоя Ангелова от БСП, която спечели доверието на 251 жители на населеното място или 55,78 %. На второ място е кандидатът на ГЕРБ Бахредин Мехмедов със 199 гласа или 44,22 %.

�?зточник DarikNews

11 коментара »

 1. Dr.Jude написа:,

  31.10.2011 at 20:20

  Крайно време бе�?е да влезе промяна в това китно, но заспало градче, което е испуснало през миналите години сериозни инвестиции за да стане трайна и качествена, туристическа дестинация !
  Сега е момента всички еленчани да си припомнят девизън над Парламента в Сафия „ОБЕД�?НЕН�?ЕТО ПРАВ�? С�?ЛАТА !“
  Да си стиснат един друг ръцете и да поемат взаимно към бъдещето !

 2. someone написа:,

  02.11.2011 at 12:15

  �?звинявай, Dr. Jude, ама ти определено си представител на силните на деня – ГЕРБ.
  Отличавате се с неграмотност, стремеж към „промяна“, изключително беден речник и типичен израз. Не твърдя, че Са�?о Топалов е по-добър от Дилян Млъзев, а че просто е по-малкото зло.
  Вълната от съкращения ще засегне с пълна сила доказани с години специалисти в администрацията, а прекрасната сграда на общината ще бъде напълнена с т******** от ранга на Росинка и сие.
  �? не, не се заблуждавайте, че за Б.Б. /да се свети името Му/ има значение кой е кмет точно в Елена, този град не е апетитен за Б.Б.
  �? не си мислете, че към Елена ще завалят инвестиции и ще заприиждат инвеститори. Селския туризъм си го правят местните, не кмета, нито някой друг и само от местните зависи как ще си посрещат туристите и как ще ги привличат…

 3. Ugly написа:,

  02.11.2011 at 14:26

  Айде, още един хейтър… Ами, someone, доказаните специалисти в администрацията тъкмо ще преосмислят приоритетите си, вероятно са наясно, че никой не е незаменим. Въобще, какви съкращения, какви пет лева? Най-нормалното нещо е новоизбран на какъвто и да е пост управляващ да си сформира екип, да пусне одитори и да си движи мандата.
  А относно инвистициите, инвеститорите и селския туризъм – който е проницателен, гъвкав и трудолюбив, ще се справи, не си докарвай главоболие с толкоз мисли…

 4. someone написа:,

  02.11.2011 at 22:16

  Чак пък хейтър… айде няма нужда, а?!
  Нормално е да свика екип, но не е нормално да се обгради със селски тарикати и местни, ъхъм, как да се изразя, пачаври, може би?!? Щото ние тоя филм сме го гледали вече и помним… Одитори ясно, ревизия – също, ама нов екип?! От къде в Елена ще се намерят тоооооолкова много и големи специалисти, че да заместят вече утвърдени такива? От листата на ГЕРБ?! Твърде оптимистично. Но народа поиска промяна – получи си я и сега ще се наслаждава на тоталната разруха, която предстои, а тя ще е наистина чутовна, убеден съм. По-стра�?ното, е че вотът в случая не бе�?е ЗА Млъзев, а ПРОТ�?В Топалов. Но Млъзев е по-малкото зло, сравнен с някви „бикове“, някви „крави“, двама-трима псевдо „масона“ и n на брой дупелизци…

 5. Ugly написа:,

  03.11.2011 at 9:04

  Ако правилно разбрах, не Ви хареса думата „хейтър“. �? това на фона на изпълнени с неприязън постинги, пропити с интересни квалификации за хората в града. Вие лично като съвестен данъкоплатец с гражданска позиция ли се изказвате? Новия кмет още не е направил и седмица на поста, дето се казва, и вече сте наясно, че всичко щяло, види�? ли, да се прецака… Защо хората гласуваха против преди�?ния кмет? Вие лично нещо конструктивно имате ли да предложите на новия? Нещо стойностно да сте видели някъде, умеете ли да мислите креативно и оптимистично? Научете се, наистина, да губите с чест. Откъде в Елена ще се намерят хора за екипа на Млъзев, питате. �?ма достатъчно, както и такива, които умеят да учат и реагират „в движение“ и според ситуацията. Хайде, със здраве!

 6. someone написа:,

  03.11.2011 at 12:26

  Е, как да ми хареса хейтър, като си имаме чудесни еквиваленти дори на тази популярна напоследък чуждица? �?зказвам се като част от една общественост, като абсолютно съвестен данъкоплатец с определена гражданска позиция. �? е напълно нормално да съм наясно или поне да предполагам какво ще направи новият кмет, тъй като той съвсем не е нов. Да се е променил, да се е променил, колко да се е променил? Почти нов и почти неупотребяван – даже и буквално. �? какво общо има креативността с темата, че на мен нещо му убягва. Абсолютно искам да знам от къде ще се намерят хора за екипа му, защото мен не ме устройват девойки завър�?или популярния „земеделски колеж“ във Велико Търново на високи позиции. Както не ме е устройва и част от екипа на Са�?о Топалов. Вероятно има подходящи еленчани за администрацията, но съм убеден, че те не са в Елена, а това звучи като проблем, нали?! Нямам против да се учат в движение, но се опасявам, че докато се научат и мандатът ще е свър�?ил, а на града му трябва действие – спе�?но, сега и веднага!!!

 7. Dr.Jude написа:,

  03.11.2011 at 12:53

  �?зглежда че освен мене, никой не смее да коментира с истинското си име ! Защо? Толкова ли сте гузни и раними ?!?
  ЕЛЕНА има бъдеще и перспектива !
  Поне тези които не помагат, да не пречат !

 8. someone написа:,

  03.11.2011 at 14:41

  А кое ти е истинското име? Dr. Jude????
  Човек може да е гузен, ако е направил нещо ло�?о или непристойно. Да си гузен, защото си различен като мнение от стадото, не звучи логично. Елена има бъдеще, абсолютно съм съгласен с теб. Но това, което не осъзнават поддръжниците на „идеята за промяна“, е че нищо няма да се промени за тях самите.
  �? един въпрос, Dr. Jude, с какво гласното /писмено/ изказване на различно мнение пречи на Елена? Може би се опасява�?, че някой ще го прочете? 😀

 9. Dr.Jude написа:,

  03.11.2011 at 16:16

  г-н. самбоди си за мене нободи ! Защо не ми се обади�? след 14.11. на 0887659481 , когато аз, Др. Юде , дарител на стом. кaбинет в училището, съм отново в Елена , за да ми се представи�? лично и ми обясни�? защо старото и красиво училище, коeто се облъчва нощем като замък, се распада от години след като е имало сериозни инвиститори, както и за буренясалият вече стадион ?? Защо родната къща на Мина е вече пред разруха и подобни абсурди в Елена ???

 10. someone написа:,

  03.11.2011 at 18:32

  По изключение ти пи�?а лично, обикновено избягвам подобни безсмислени спорове и чесане на клавиатури. За теб може да съм никой, но за някой съм целия свят, така че твоето мнение не ме интересува.
  Няма да ти звънна или да се срещна с теб, защото не съм аз човека, от когото ще иска�? отчет или обяснение за състоянието на обществени сгради на територията на град Елена. Не съм чувал за теб и твоята особа, но ще се постарая да се осведомя какъв ти е случая. Абсурдите, по мое мнение, не са резултат от 4-годи�?но нищоправене, а от много години безхаберие, години, през които, междувпрочем, е имал честта и привилегията да управлява и Дилян. Така че въпросите си ги отправи към бив�?ия-настоящ и към настоящия-бив�? кмет.

 11. Dr.Jude написа:,

  03.11.2011 at 19:05

  Браво но/боди !Ти си много прав ! Безхаберие е прилният одговор на моят скромен въпрос ! Край на безнаберието и паразитите !!!!

RSS за коментарите

Публикувайте коментар.