Новини от Елена

В. Шарков: Първо трябва да се стабилизира спе�?ната помощ, след това – болничната

Няма да се стигне до закриване на болницата в Елена. Прогнозата направи депутатът от „Синята коалиция" д-р Ваньо Шарков. По думите му бюджетът на здравното заведение е намален с над 70 000 лв., но проблемът с орязаните пари за общинските болници е в национален мащаб.

"Аз съм сигурен, че в Елена няма да стигнат до закриване на болницата, тъй като предстоят избори за местна власт и сега�?ният кмет няма да бъде избран, ако допусне да му закрият болницата", заяви Ваньо Шарков. Лечебното заведение може да се закрие само с ре�?ение на Общинския съвет, но аз не виждам общински съветник, който мисли трезво и ще вдигне ръка срещу закриване на болницата, посочи синият депутат.

Първо трябва да се нормализира и стабилизира системата на спе�?ната помощ и чак след това да се премине към реформа в болничната помощ, смята д-р Шарков.

�?зточник DarikNews

1 коментар »

  1. Кирцата написа:,

    05.04.2011 at 21:31

    Горкият Ваньо Шарков. �? той, като всеки дясно мислещ човек, не знае, че със закриването на болницата ще се заметат следите за източването й. Ха кажете кой има полза от това!
    Колкото до сега�?ния кмет – през апартамента му в Македония, че отатък!
    Голям праз му е.

RSS за коментарите

Публикувайте коментар.