Новини от Елена » ГЕРБ иска поне седем общински кмета в областта

ГЕРБ иска поне седем общински кмета в областта

Общият брой на членовете на ГЕРБ за област В. Търново към момента е 2531, одобрени от �?зпълнителната комисия. Това стана ясно на работно заседание на ръководствата на общинските структури на партията във Великотърновска област.
Срещата започна с едноминутно мълчание в памет на внезапно починалия член на общинското ръководство на ГЕРБ в Полски Тръмбе�? Алипи Жеков. Десетте общински лидери направиха обстоен преглед на структурите по места – като членска маса и като активност. Младежките структури в общините са сред най-дейните, е изводът, който се наложи. Младежите в ГЕРБ са 19,6 % от всички членове. Като особено ефективна бе отбелязана работата и на старей�?ините и жените в ГЕРБ.
Най-многобройни са членовете на партията във Великотърновската структура – 869. В Г. Оряховица са 415 ду�?и, Свищов – 303, П. Тръмбе�? – 209, Павликени – 208, Стражица – 199, Елена – 130, Лясковец – 99, Златарица – 54, Сухиндол – 45.
Нови 35 молби от хора, желаещи да се присъединят към областната организация на ГЕРБ, са набрани през последния месец. Те ще бъдат изпратени за одобрение в �?зпълнителната комисия на партията.
Средно по 30 нови членове постъпват всеки месец в ГЕРБ, коментираха от пресцентъра на партията. На заседанието бяха формулирани основните цели за изборите, а именно най-малко 7 кмета на ГЕРБ в общините на Великотърновска област.
Засилена работа по най-малките населени места започват активистите на ГЕРБ. Областни работни срещи на ръководителите в десетте общини ще се провеждат ежемесечно.

�?зточник Янтра Днес

RSS за коментарите

Публикувайте коментар.