Новини от Елена » Да се работи в общинска служба по земеделие е истинско проклятие

Да се работи в общинска служба по земеделие е истинско проклятие

Аз произхождам от стар еленски род, историята на който се знае от 250 години. На нито една от страниците на тази история няма дори и малко петънце на позор и безчестие. През целия си живот досега съм спазвал безусловно законите в държавата, като със съвсем малки изключения – правилника за движение.
�?мам създаден авторитет и добро име в обществото. Точно това добро име вие упорито злепоставяте и маскарите вече половин година, първоначално вербално, а през последната седмица и черно на бяло /в. „Борба” – бр. 76 от 21 април т.г./.
Вие услужливо давате ухо на най-злостни клевети, насочени срещу мен. В тях няма не една молекула, а един атом истина. Вие обаче обявихте пред пресата, че ще бъда отстранен от работа, но от всичко казано в изявлението ви, вярно е само името ми. Вие предизвиквате едно разделение в обществото на мои поддръжници и мои противници, но не там ме стяга чепикът. Не мога де се примиря, че нагнетявате до нетърпимост обстановката в работната ми среда. Служителите, които ръководя все още, и днес са подложени на непоносим стрес в съчетание със стреса и преумората на текущите задачи. Това е издевателство! Да, вярно е, че сте депутат, но все пак не сте свещена крава и носите пълна отговорност.
Отстраняването ми от работата, която заемам, г-н Христов, за мен ще се превърне в празник, защото да се работи днес в която и да е общинска служба по земеделие не е мъка, не е и тегло, а е истинско проклятие. Дано да ви е известна дълбоката специфика на на�?ата работа.
Очакванията, които имах преди и след парламентарните избори останаха далеч под действителността днес. Заради симпатиите и уважението ми към Бойко Борисов активно търся контакт с него и не се съмнявам, че ще успея. Подготвил съм един „Паноптикум на еленските примитивизъм и низки страсти следизборни”, който документ вярвам, че ще му е полезен за рейтинга, защото, за да го запази, следва да отстрани проблемите на микроравнище.
Николай М�?НЧЕВ
Началник на Общинска служба по земеделие – гр. Елена

�?зточник вестник Борба

RSS за коментарите

Публикувайте коментар.