Новини от Елена » Еленчани се измъкнаха от загуба при домакинството на стражичани

Еленчани се измъкнаха от загуба при домакинството на стражичани

„Чумерна” – „Левски” 2:2

По-добре стояха на терена гостите от Стражица през първата част на срещата в Елена. Два пропуска сам срещу вратаря на домакините направи Петър Петров, негови съотборници също с лека ръка не се възползваха от удобни ситуации. Все пак в 27-ата минута Александър Цонев, изведен от Атанас Евтимов, успя да материализира превъзходството на „Левски” и да вкара за 0:1. Половин игрови час по-късно Евтимов асистира на Борислав Иванов за 0:2.
Без напусналите Петко Ганчев, Йордан Славов и Георги Донев подмладеният тим на „Чумерна” явно все още търси своя игрови ритъм, но в средата на втората част успя да се вдигне. Заслуга за това имаше опитният халф Динко Дерменджиев, който внесе ред в средата на терена и бе в основата на множество атаки и на настъпилия обрат.
В 70-ата минута друг опитен играч Цецо Малаков успя да провре топката между куп от играчи за 1:2. Дванайсет минути по-късно Петър Димитров посрещна отбита топка и изравни 2:2. Оспорваният двубой бе контролиран от рефера Андрей Андреев, който не позволи играта да излезе от рамките на правилата. При юношите мачът приключи 4:4, като тук гостите се измъкнаха и стигнаха до равенството, губейки с 3:0.

Източник: в-к „Борба“

RSS за коментарите

Публикувайте коментар.