Новини от Елена » “Чумерна” – “Спарта” 0:3

“Чумерна” – “Спарта” 0:3

Много приятен мач изиграха съперниците в Елена, демонстрирайки атакуващ футбол и взаимно уважение. В 21-ата минута “Спарта” организира показна контра. Шабан Хасанов проби по фланга и поднесе топката на Светослав Караиванов, който от упор разстреля домакините за 1:0. След това нападателят се обясни в любов на елитно търновско заведение, показвайки на самоводската агитка надпис на долната си фланелка. В 29-ата минута Караиванов се възползва от извеждащ пас на Гавазов и покачи на 2:0. В края на полувремето той бе на крачка от хеттрик, но Ганчев не му позволи да се разпи?е от чиста позиция за трети път. В началото на втората част еленчани изпуснаха две възможности да се върнат в мача. Вратарят на спартанците Румен Русев хвана фал, изпълнен от Йордан Славов, а Венци Харизанов стреля силно на сантиметри от гредата. Допълнителни емоции на публиката поднесе тригоди?ният син на голаджията на “Чумерна” Цецо Малаков, който влетя на терена да поздрави татко си. Зрителите бурно аплодираха и администратора на “Чумерна” Тодор Петров, който влезе в игра като резерва и раздаде няколко убийствени паса. В 71-ата минута Евтимов изведе на двойно Краси Гавазов за 3:0 в полза на самоводчани, а малко по-късно Ганчев отрази удар от упор на Димитър Димитров.
“Чумерна”: Ганчев, Николов /46 Стойков/, Славов, ?лиев, П. Димитров, Станчев, Топалов, Малаков /Д. Димитров/, Йорданов, Харизанов /77 Петров/, Стоянов.
“Спарта”: Р. Русев, Ст. ?ванов, Симеонов, Хасанов, Панайотов, Димитров, Златков, Момчилов, Гавазов, Караиванов, Станчев /Л. Русев, Евтимов, Ми?ев, Борисов, ?в. ?ванов/.

?зточник вестник Борба

RSS за коментарите

Публикувайте коментар.